Kort oppsummert har jeg jobbet med internett, markedsføring, design og kommunikasjon i snart 20 år. Jeg har fire års utdanning innen markedsføring og teknolgi.

På fritiden er jeg matblogger, firebarnsmor og interessert i politikk.

Jobberfaring

Innholdsprodusent/SEO-ansvarlig i Sempro AS

Jobbet med tekst- og innholdsproduksjon, annonsering i sosiale medier og søkemotoroptimalisering (SEO).

Digital- og PR-ansvarlig, Lantmännen Unibake Norge/Hatting

Ansvarlig for pressekontakt, pressemeldinger, nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier. Markeds- og kommunikasjonsstrategi rettet mot forbruker (B2C) og bedriftsmarkedet (B2B).

Kommunikasjonsrådgiver, Design og arkitektur Norge (DOGA)

Kommunikasjons- og pressearbeid, strategisk utvikling av nettsiden, produksjon av tekst og innhold, sosiale medier og, nyhetsbrev. Markedsføring og innsalg av arrangementer og publikumsaktiviteter.

Webkonsulent, TeleComputing AS

Utvikling og oppdatering av nettside, intranett og sosiale medier. Kommunikasjons- og markedsaktiviteter. Tekst og design av årsrapporter (InDesign).

Produktutvikler, Aftenposten.no

Produktutvikler i nettredaksjonen. Nyhetsbrev, sosiale medier, trafikkanalyse og søkemotoroptimalisering. Brukergrensesnitt, brukeropplevelse og design. Forretningsstrategi og markedsaktiviteter.

Produktsjef, TV2/A-pressen

Design og strategi for nettsiden Derdubor.no. Søkemotoroptimalisering og sosiale medier. Utvikling av reklamekampanje for TV, nett og radio. Internopplæring.

Byrådssekretær, byrådsavdeling for barn og utdanning i Oslo

En del av den øverste politiske ledelsen for byrådsavdelingen. Tett oppfølging av etatene. Utvikling av politisk strategi for området. Deltok i politiske møter og forhandlinger. Skrev pressemeldinger, taler og kronikker. Strategisk pressearbeid og tett kontakt med journalister i lokale og nasjonale aviser, TV og radio.

Webdesigner og gründer, Soda reklamebyrå

Var en av gründerne ved oppstart av Soda reklamebyrå AS i 2003. Lagde nettsider og nettkampanjer.

Webdesigner, Leo Burnett

Lagde nettsider og nettkampanjer for blant annet NetCom, Maarud, Flytoget i samarbeid med kreativt team og utviklere.

Utdanning

Markedsføring, kommunikasjon og økonomi fra BI

Jeg har 60 studiepoeng (tilsvarende to år), inkludert bachelorprogram innen Retorikk, kommunikasjon og ledelse (bestått med karakter A).

Webmaster på IT-akademiet

Ettårig studie innen webdesign, brukeropplevelse, programmering, databasemodellering og serverdrift, samt Adobe PhotoShop og Illustrator.

IT-kandidat på Næringsakademiet

Ettårig studie innen drift og oppsett av IT-nettverk. Avansert anvendelse av Microsoft Office og Windows.